flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інна ЗАЄЦЬ: «Служителі Феміди готуються до з’їзду»

20 серпня 2015, 14:36

 Інна ЗАЄЦЬ: «Служителі Феміди готуються до з’їзду»

Рада суддів України визначилась щодо чергового з’їзду суддів України.
Тож місцем проведення ХІIІ з’їзду суддів України визначено Міжнародний центр культури і мистецтв (Жовтневий палац) за адресою: м. Київ, вул. Інститутська, 1, а датою заходів обрано 24-25 вересня 2015 року (резервна дата - 26 вересня 2015 р.).
У ці дні у судових інституціях України та судах загальної юрисдикції проходять збори суддів, на яких, у відповідності до статті 129 Закону України "Про судоустрій і статус суддів", колеги обирають делегатів на ХІІI з’їзд суддів України. Зокрема, уже відомо, що суддівський корпус Буковини довірив на з’їзді наш край представляти Вікторії Миколаївні Чебан – судді Шевченківського районного суду м. Чернівці, Юрію Петровичу Григорчаку – судді Глибоцького районного суду, Ігорю Анатолійовичу Скуляку – судді Першотравневого районного суду м. Чернівці, Івану Адамовичу Кибичу – судді Вижницького районного суду Чернівецької області, а також суддям Апеляційного суду області Ігорю Никодимовичу Лисаку та Олені Олександрівні Дембіцькій.
- Сподіваємось, що на зібранні  відбудеться відверта та принципова розмова про наболілі та актуальні проблеми вітчизняного судочинства, подальше реформування судової влади, - зауважив у нашій розмові делегат з’їзду, кандидат юридичних наук Ігор Скуляк. -  Переконаний, що будуть прийняті відповідні рішення, котрі визначать найближчі та віддалені перспективи подальшої діяльності судових інституцій України.
                                                                            Інна Заєць, ТУ ДСАУ