flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено семінар-нараду щодо практичного застосування Закону України «Про державну службу»

11 квітня 2018, 12:01

   Міжрегіональне управління Національного агентства України з питань державної служби у Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях спільно з обласною державною адміністрацією 3 квітня провело семінар-нараду щодо практичного застосування Закону України «Про державну службу» з  керівниками структурних підрозділів та відділів апарату обласної державної адміністрації, керівниками апарату районних державних адміністрацій, а також керівниками служб управління персоналом територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади.

   На семінарі розглянуто особливості застосування законодавства про державну службу, на яких зупинилася начальник Міжрегіонального управління Світлана Онищук.

   У рамках семінару виступили та відповіли на численні запитання присутніх головні спеціалісти Міжрегіонального управління Тетяна Лукащук, Мар’ян Когут, Василь Дрогомирецький, які звернули увагу присутніх  на особливості оцінювання результатів службової діяльності державних службовців, дисциплінарної відповідальності державних службовців, процедури проведення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби тощо.

   Від територіального управління ДСА України в Чернівецькій області у семінарі взяла участь Татарин Іванна, головний спеціаліст сектору по роботі з персоналом.

   З метою економії витрат час 11 квітня  територіальним управлінням проведено аналогічний семінар в режимі відеоконференцзв’язку. На заході обговорювались актуальні питання сьогодення для служб управління персоналом, зокрема порядок проведення конкурсів на заміщення вакантних посад державної служби, порядок проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців та притягнення їх до дисциплінарної відповідальності.

   Міжрегіональне управління Національного агентства України з питань державної служби у Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях підготувало практичний посібник, який вмістив в себе аналіз практики застосування Закону України «Про державну службу», який поширений серед місцевих загальних судів області для використання в роботі.