flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Міністерством фінансів України збільшено планові показники судів за спецфондом державного бюджету для виплати заробітної плати працівникам апаратів судів

31 грудня 2021, 08:56

 

Державна судова адміністрація України звернулась з поданням до Міністерства фінансів України щодо внесення змін до розпису в частині збільшення планових показників судів за спеціальним фондом державного бюджету на видатки споживання. Так, 29 грудня 2021 року Міністерством фінансів України погоджено суму в розмірі 102 551,8 тис. гривень на оплату праці місцевим загальним судам України.

З метою забезпечення розподілу бюджетних коштів для виплати заробітної плати працівникам апаратів місцевих загальних судів зазначені кошти було спрямовано на оплату праці працівників з метою забезпечення виплати їм стимулюючих виплат, а також матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань.

Так, за сприянням Т.в.о.Голови Державної судової адміністрації України Олексія Сальнікова  та Голови Ради суддів України Богдана Моніча, Міністерством фінансів України погоджено збільшення планових показників судів за спецфондом державного бюджету для виплати заробітної плати працівникам судів.